Partners 2024-06-07T22:12:46+02:00

A-Tech Partners

Door goed contact te hebben met organisaties zijn wij in staat om onze leden kortingen te geven, extra kennis te bieden en een duidelijk beeld te geven hoe het werkleven er in de toekomst uit kan zien. Wij geloven dat werken met organisaties erg belangrijk is en daarom staan wij altijd open om te praten over opties. Mail ons op zakelijk@a-technology.nl


YER Talent Development

YER verbindt ambitieuze studenten, starters, professionals, experts en leiders aan toonaangevende organisaties in Nederland en daarbuiten. Onze consultants bieden jou als kandidaat kennis, vaardigheden en inzicht in jezelf. Zodat jij gedurende je hele carrière je volledige potentieel benut. 

Pak de regie, realiseer je ambities
Onze gespecialiseerde en ervaren adviseurs begeleiden je persoonlijk en weten raad met al je loopbaanvragen. Ook verbinden ze je met inspirerende werkgevers door heel Nederland. Van internationale A-merken tot gespecialiseerde niche-organisaties. Zo maken wij werk van jouw ambities:

Carrièremogelijkheden

 • Deskundige loopbaancoaching
  Wil jij als afstudeerder of starter carrière maken in de techniek of IT, ontdek dan samen met onze loopbaancoaches de beste tips en tricks voor een vliegende start op de arbeidsmarkt. Ontwikkel je softskills, leer alles over een professioneel cv/LinkedInprofiel, en ontmoet gelijkgestemden tijdens onze gratis trainingen, interactieve webinars en evenementen. Let op: uitsluitend voor technische of IT-kandidaten in de afstudeerfase of met maximaal twee jaar werkervaring. Voertaal is Nederlands.
 • Leerzame traineeships 
  Wil jij werkervaring opdoen en tegelijk een gericht opleidingsprogramma volgen? Kies dan voor een uitdagend werk-leertraject bij een van onze opdrachtgevers. Onze coaches begeleiden je persoonlijk en tijdens intervisiesessies leer je van de ervaringen van medetrainees. Je bent bij YER in dienst en kunt na afloop van je traineeship overstappen naar je opdrachtgever. In de praktijk kiest 90% van onze trainees voor zo’n overstap.
 • Uitdagende startersfuncties
  Geef je carrière een kickstart met een van onze startersbanen. Als je wil doorgroeien in je functie of juist je horizon wil verbreden, dan ondersteunt YER je met persoonlijke coaching, trainingen, loopbaanadviezen en meer.
 • Inspirerende (vervolg)banen 
  Vergroot je werkervaring, bouw je carrière uit en verleg je grens. Ontwikkel je van starter naar volleerd professional, groei uit tot ervaren specialist of ontdek je leiderschapskwaliteiten als manager. Via ons uitgebreide werkgeversnetwerk kom je in contact met de mooiste organisaties in allerlei interessante branches.

Gratis cv-check Om te solliciteren voor een (afstudeer)stage, dat ene bijbaantje binnen te slepen of aan de slag te gaan bij je eerste baan is een goed cv onmisbaar. Uit ervaring weten wij van YER dat het opstellen en professionaliseren van je cv soms lastig kan zijn. Kan jij wel wat hulp gebruiken en wil je tips & tricks ontvangen? Meld je dan aan voor een cv-check door te klikken op https://www.yer.nl/trainingen-en-evenementen/gratis-yer-cv-check-x-a-tech/. Tijdens de aanmelding kan je je huidige cv uploaden. Ook kan je hem apart mailen naar teddyvandenbroek@yer.nl. Binnen uiterlijk 1 werkweek ontvang je per mail feedback op jouw cv. Heb je voorafgaand aan het aanvragen van een cv-check nog vragen? Neem gerust contact op met Teddy van den Broek. Je kan haar bellen/appen op 06 57 63 55 65 of mailen naar bovenstaand mailadres.

Jouw sparringpartner:
Teddy van den Broek
teddyvandenbroek@yer.nl
+31 (0)6 57635565
http://www.yer.nl/talentdevelopment
https://www.linkedin.com/in/teddyvandenbroek/


Ingenieursburo Linssen

https://ibl.nl/


SMC Nederland

https://www.smc.eu/nl-nl


InWork

https://inwork.nl


Eekels

https://www.eekels.com


Wat kan A-Tech voor uw organisatie betekenen?

A-Tech is een snelgroeiende studievereniging met in één jaar tijd een ledenbestand van meer dan 300 leden. Al deze leden zullen in de toekomst hun CV gaan opbouwen in de technische sector. Welk bedrijf? Dat is voor veel studenten nog een vraag waar zij het antwoord niet op weten. In de huidige arbeidsmarkt is er een groot tekort aan technisch talent. A-Tech is de vereniging die uw bedrijf in contact kan brengen met de toekomstige toppers in de technische sector.    

Geïnteresseerd?

Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar:
zakelijk@a-technology.nl