Partners 2019-11-13T15:34:49+01:00

Partners van A-Tech

Inwork:

InWork is een warm bad vol energieke bruisballen. Collegialiteit, een open sfeer, vrijheid en diversiteit zie je bij InWork op de werkvloer overal terug. InWork is de netwerkspecialist voor mbo en hbo IT & Techniek professionals. Wij binden en verbinden professionals. Wij zorgen dat jij jouw ambities kan waarmaken. Dit doen wij door jou opleidingen en trainingen te bieden en de baan te vinden die bij je past.

No-nonsense & gewoon, doen: dat is InWork. Dat is onze cultuur. Je idee is immers niets waard zonder uitvoering.

Wat kan A-Tech voor uw organisatie betekenen?

A-Tech is een snelgroeiende studievereniging met in één jaar tijd een ledenbestand van meer dan 150 leden. Al deze leden zullen in de toekomst hun CV gaan opbouwen in de technische sector. Welk bedrijf? Dat is voor veel studenten nog een vraag waar zij het antwoord niet op weten. In de huidige arbeidsmarkt is er een groot tekort aan technisch talent. A-Tech is de vereniging die uw bedrijf in contact kan brengen met de toekomstige toppers in de technische sector.

Wat kan uw organisatie voor A-Tech betekenen?

Door goed contact te hebben met professionele bedrijven zijn wij in staat om onze leden een duidelijk beeld te geven hoe het werkleven er in de toekomst uit kan zien. Met de echte enthousiastelingen in onze vereniging komen wij ook graag langs bij uw organisatie om te netwerken of een casestudie uit te werken om dit beeld nog duidelijker te maken.

Geïnteresseerd?

Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar:
bestuur@a-technology.nl