Partners 2022-01-26T12:21:32+01:00

Partners van A-Tech

USG Engineering:

USG Engineering is (het technische) onderdeel van RGF Staffing. Het doel van USG Engineering is om samen met jou te gaan bouwen aan je carrière. Samenwerken voor één duidelijk doel: jou op de plek brengen waar je graag naartoe wil. Maar wij begrijpen dat je dat nog niet weet, de markt is groot en complex, dus er valt veel te kiezen. USG Engineering opent voor starters deuren bij gerenommeerde bedrijven, maar ook bij kleinere werkgevers, als daar je voorkeur ligt.

Voordat je de arbeidsmarkt opgaat is het belangrijk dat je goed wordt voorbereid en daar willen wij jou graag bij helpen door middel van bijvoorbeeld:

  • Carrière-adviesgesprekken;
  • Soft- en hardskill trainingen;
  • Sollicitatietrainingen (inclusief de beste tips voor een top CV);
  • Wij voorzien jou van expertise over de arbeidsmarkt.

We ondersteunen jou in het traject van starter naar professional op een voor jou zo comfortabel mogelijke manier. Een goed middel om de arbeidsmarkt te betreden is een traineeship: Wil je na de studie ervaring opdoen bij een topbedrijf, of neem je liever een kijkje in de keuken bij verschillende bedrijven of op verschillende afdelingen? Dat kan allemaal als je een traineeship volgt bij USG Engineering / Future Works. Als jij klaar bent om de arbeidsmarkt direct te betreden in een bepaalde functie, hebben we daar natuurlijk ook tal van mogelijkheden voor. Vacatures openstaan bij een heel breed scala aan klanten, voor ieder wat wils.

Kortom, wij gaan in gesprek om je behoeften te bepalen en om samen een zo mooi mogelijke toekomst in de arbeidsmarkt te realiseren!

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving#ENGINEERYOURCAREER,FUTURE WORKS

Inwork:

InWork is een warm bad vol energieke bruisballen. Collegialiteit, een open sfeer, vrijheid en diversiteit zie je bij InWork op de werkvloer overal terug. InWork is de netwerkspecialist voor mbo en hbo IT & Techniek professionals. Wij binden en verbinden professionals. Wij zorgen dat jij jouw ambities kan waarmaken. Dit doen wij door jou opleidingen en trainingen te bieden en de baan te vinden die bij je past.

No-nonsense & gewoon, doen: dat is InWork. Dat is onze cultuur. Je idee is immers niets waard zonder uitvoering.

Wat kan A-Tech voor uw organisatie betekenen?

A-Tech is een snelgroeiende studievereniging met in één jaar tijd een ledenbestand van meer dan 150 leden. Al deze leden zullen in de toekomst hun CV gaan opbouwen in de technische sector. Welk bedrijf? Dat is voor veel studenten nog een vraag waar zij het antwoord niet op weten. In de huidige arbeidsmarkt is er een groot tekort aan technisch talent. A-Tech is de vereniging die uw bedrijf in contact kan brengen met de toekomstige toppers in de technische sector.

Wat kan uw organisatie voor A-Tech betekenen?

Door goed contact te hebben met professionele bedrijven zijn wij in staat om onze leden een duidelijk beeld te geven hoe het werkleven er in de toekomst uit kan zien. Met de echte enthousiastelingen in onze vereniging komen wij ook graag langs bij uw organisatie om te netwerken of een casestudie uit te werken om dit beeld nog duidelijker te maken.

Geïnteresseerd?

Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar:
bestuur@a-technology.nl