Partners 2022/2023 2023-01-20T13:05:27+01:00

A-Tech Partners 2022/2023

Door goed contact te hebben met organisaties zijn wij in staat om onze leden kortingen te geven, extra kennis te bieden en een duidelijk beeld te geven hoe het werkleven er in de toekomst uit kan zien. Wij geloven dat werken met organisaties erg belangrijk is en daarom staan wij altijd open om te praten over opties. Mail ons op zakelijk@a-technology.nl


YER Talent Development

De brug tussen studie en werk
Bij YER Talent Development willen wij dat je als student goed voorbereid en zelfverzekerd de arbeidsmarkt op gaat. We helpen je tijdens alle fases van je studie met trainingen, webinars, cv-checks, informatieavonden, carrière events en loopbaangesprekken. Samen met ons start jij voorbereid, zelfverzekerd en doelgericht op de arbeidsmarkt. Je zal ons dit studiejaar vaker zien en we staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!
Ook kijken we samen met jou naar de mogelijkheden die er zijn ná je studie. We kennen de arbeidsmarkt als geen ander en bieden je handige tools en persoonlijke begeleiding, zodat jij de juiste professionele keuzes kunt maken. Voor starters hebben wij verschillende Talent Development Programmes (traineeships) ontwikkeld: werk-leerprogramma’s waarbij je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen tot professional binnen de beroepspraktijk.

Talent Development Programme (Traineeship)
Met jouw technische achtergrond kan je starten in diverse traineeships. We kijken graag met je mee waar je passies en interesses liggen, zodat jij start in het programma dat het beste bij jou past. Je bouwt in twee jaar werkervaring op, werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling en breid jouw vakinhoudelijke kennis uit. Wil jij ook die kickstart van jouw carrière? Neem dan contact met ons op!

Jouw sparringpartner:
Anna Leferink
annaleferink@yer.nl
06 151 075 58
http://www.yer.nl/talentdevelopment
http://www.linkedin.com/in/annaleferink/


Wat kan A-Tech voor uw organisatie betekenen?

A-Tech is een snelgroeiende studievereniging met in één jaar tijd een ledenbestand van meer dan 300 leden. Al deze leden zullen in de toekomst hun CV gaan opbouwen in de technische sector. Welk bedrijf? Dat is voor veel studenten nog een vraag waar zij het antwoord niet op weten. In de huidige arbeidsmarkt is er een groot tekort aan technisch talent. A-Tech is de vereniging die uw bedrijf in contact kan brengen met de toekomstige toppers in de technische sector.    

Geïnteresseerd?

Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar:
zakelijk@a-technology.nl