Partners 2022/2023 2023-04-08T12:44:27+02:00

A-Tech Partners 2022/2023

Door goed contact te hebben met organisaties zijn wij in staat om onze leden kortingen te geven, extra kennis te bieden en een duidelijk beeld te geven hoe het werkleven er in de toekomst uit kan zien. Wij geloven dat werken met organisaties erg belangrijk is en daarom staan wij altijd open om te praten over opties. Mail ons op zakelijk@a-technology.nl


YER Talent Development

De brug tussen studie en werk
Bij YER Talent Development willen wij dat je als student goed voorbereid en zelfverzekerd de arbeidsmarkt op gaat. We helpen je tijdens alle fases van je studie met trainingen, webinars, cv-checks, informatieavonden, carrière events en loopbaangesprekken. Samen met ons start jij voorbereid, zelfverzekerd en doelgericht op de arbeidsmarkt. Je zal ons dit studiejaar vaker zien en we staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!
Ook kijken we samen met jou naar de mogelijkheden die er zijn ná je studie. We kennen de arbeidsmarkt als geen ander en bieden je handige tools en persoonlijke begeleiding, zodat jij de juiste professionele keuzes kunt maken. Voor starters hebben wij verschillende Talent Development Programmes (traineeships) ontwikkeld: werk-leerprogramma’s waarbij je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen tot professional binnen de beroepspraktijk.

Talent Development Programme (Traineeship)
Met jouw technische achtergrond kan je starten in diverse traineeships. We kijken graag met je mee waar je passies en interesses liggen, zodat jij start in het programma dat het beste bij jou past. Je bouwt in twee jaar werkervaring op, werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling en breid jouw vakinhoudelijke kennis uit. Wil jij ook die kickstart van jouw carrière? Neem dan contact met ons op!

Jouw sparringpartner:
Anna Leferink
annaleferink@yer.nl
06 151 075 58
http://www.yer.nl/talentdevelopment
http://www.linkedin.com/in/annaleferink/


Thales Nederland

Maak kennis met Thales
‘Building a future we can all trust’. In een wereld die steeds sneller, meer onvoorspelbaar en vol mogelijkheden is, heeft Thales grote ambities: jouw leven beter en veiliger maken. Met 80.000 talenten in 68 landen zijn we een van de grootste hightech-werkgevers op het gebied van Digital Identity & Security, Transportation, Space, Defence & Security en Aerospace. In Nederland werken zo’n 2500 collega’s, verdeeld over vier steden: Huizen, Delft, Eindhoven en Hengelo (hoofdkantoor). 

Samen met kennispartners, klanten en leveranciers werken we aan radars voor marineschepen, cybersecurity-oplossingen, transportsystemen, communicatieapparatuur voor de landmacht, cryogene koeloplossingen en onderzoek & ontwikkeling voor radartechniek (in samenwerking met TU Delft). We spelen dan ook een leidende rol in de digitale transformatie, waarbij we ons focussen op kunstmatige intelligentie, big data & data-analyse, connectiviteit, mobiliteit plus het ‘internet of things’ en cybersecurity.

Onze cultuur en jouw carrière
We denken hier niet ín maar búiten hokjes en geven je graag alle ruimte. Dat betekent dat je hier geen baan krijgt, maar een carrière: jij bepaalt in welke richting je je wilt ontwikkelen! Daarbij vinden we de juiste work/life balance heel belangrijk. Gelijke kansen, inclusiviteit en een informele cultuur maken daarom een essentieel onderdeel uit van ons succes. Maar ook jouw gezondheid en geluk zijn voor ons erg belangrijk. Daarom bieden we je de flexibiliteit om te doen wat voor jóu goed werkt. Of dat nu parttime werken is, of werken vanuit huis, of de mogelijkheid om flexibel te zijn in je start- en eindtijden: we denken met je mee.

Onze cultuur is heel open. Van koffiedrinken bij onze interne Starbucks tot een ski-reis met onze internationale Young Employee Society en van interessante lunchlezingen tot een borrel met nieuwe medewerkers: je vindt hier voor ieder wat wils. En omdat jij zo betrokken bent en je inzet voor Thales, krijg je niet alleen een (heel) goed salaris, maar óók nog eens 40 dagen per jaar vrij. Echt waar. Dus, wat houdt je nog tegen?

Meer weten?
Dat snappen we! We horen graag van je: kijk op www.thalescareers.nl voor de meest actuele vacatures. Ondertussen up-to-date blijven van het laatste Thales-nieuws of bijvoorbeeld weten wanneer de inschrijving van onze traineeships weer begint?


Ingenieursburo Linssen

https://ibl.nl/


SMC Nederland

https://www.smc.eu/nl-nl


Wat kan A-Tech voor uw organisatie betekenen?

A-Tech is een snelgroeiende studievereniging met in één jaar tijd een ledenbestand van meer dan 300 leden. Al deze leden zullen in de toekomst hun CV gaan opbouwen in de technische sector. Welk bedrijf? Dat is voor veel studenten nog een vraag waar zij het antwoord niet op weten. In de huidige arbeidsmarkt is er een groot tekort aan technisch talent. A-Tech is de vereniging die uw bedrijf in contact kan brengen met de toekomstige toppers in de technische sector.    

Geïnteresseerd?

Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar:
zakelijk@a-technology.nl